Pianoschool Melick

Agnes van Dijk - Lengyel

Zo werkt het

Kennismaking
Als u interesse heeft in het volgen van pianolessen of eraan denkt uw kind pianolessen te laten volgen, nodig ik u van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vervolgens kunt u thuis rustig nadenken of u verder wilt gaan en een telefoontje naar mij is voldoende.

Lestijden
De lestijden van een lesjaar lopen van september tot en met juni. De vakanties lopen met de scholen in de regio Zuid-Nederland mee. Een lesjaar heeft 36 werkweken.

Tarieven
Er zijn vele les vormen denkbaar, afhankelijk van de leeftijd en de wensen van de leerling. Voor meer informatie toegespitst op uw situatie kunt u mij een mailtje sturen.

Uitvoeringen
Ieder jaar organiseer ik minstens één leerlingenconcert, waarbij iedereen die dat leuk vindt iets voorspeelt voor familie en vrienden. Dit concert wordt de laatste jaren in Kasteel Aerwinkel georganiseerd. Deze concerten zijn altijd een succes. Ook is het stimulerend om te horen wat andere leerlingen al bereikt hebben. Verder zorgt het vooruitzicht van een uitvoering ervoor dat we een doel hebben om naar toe te werken.

Voor de volwassenen pianisten organiseer ik twee keer per jaar een ‘Pianocafé.’ Altijd bij een andere leerling thuis in de woonkamer.

Instrument
Om piano te leren spelen is het nodig dat u (zo mogelijk) elke dag even oefent. Daarom is het van belang dat u thuis een instrument heeft staan. De meeste elektrische piano’s en keyboards zijn daarvoor niet geschikt. In het algemeen geldt: als u op muziekles gaat, koop dan geen instrument voordat u daarover overlegd hebt met de leraar. Een piano is een duur instrument, maar bij veel pianozaken kunt u eerst een instrument huren en dan als het bevalt (een deel van) de huur in mindering brengen op de koopprijs.

Klaar voor je eerste les?

© 2020 Pianoschool Melick Agnes van Dijk – Lengyel